Dokumentation af kvalitet

UniKalk® er resultatet af de bedste råvarer af høj kvalitet. Kvaliteten af kalken samt fremstillingsprocessen af tabletterne betyder, at kalk ikke bare er kalk.

De forskellige laboratorier hos Orkla Care er garant for kvalitet og korrekt formulering af samtlige vores produkter. Farmaceuter er til stadighed beskæftiget med kontrol af råvarer, halvfabrikata og færdige produkter. Andre arbejder med formulering og afprøvning af nye produkter og har det mest avancerede måleudstyr til rådighed.

UniKalk® bliver fremstillet i Danmark under farmaceutisk kontrol på vores fabrik i Ishøj. Her produceres der et bredt sortiment inden for kosttilskud og vitaminer og er Nordeuropas største fabrik inden for dette område.

Der offentliggøres til stadighed nye internationale studier, der påviser effekt af kosttilskud, herunder kalk, D-vitamin og K-vitamin. UniKalk® støtter denne forskning gennem økonomiske tilskud til uafhængige forskningsprojekter i ind- og udland.

På basis af eksisterende litteratur og efterspørgsel fra forbrugeren samt egne laboratorieforsøg udvikler UniKalk® løbende nye innovative produkter.